Notícies SeTDIBA - Juliol 2024
 
Ir arriba

Ens local TOP

Els ens locals SeTDIBA teniu una eina que moltes administracions envegen: el quadre de comandament SeTDIBA! Aprofiteu aquesta eina i traieu el màxim profit als vostres recursos. Els ens que estan més ben informats gràcies a l'eina són...

Ir arriba

Destaquem

Aquest segon trimestre, hem finalitzat amb èxit la implantació SeTDIBA a deu entitats del sector públic.  Ara aquestes entitats ja estan funcionant al 100% amb la metodologia SeTDIBA.  Contentes de treballar amb vosaltres!

A través d'una gimcana, l'Ajuntament de Rubí va descobrir els secrets que amaguen les dades obertes de la seva ciutat a l'alumnat del municipi. Així va ser la Gimcana de Dades Obertes, una iniciativa que va convertir l'aprenentatge en un joc d'exploració i ensenyament. Què més va passar? T'ho expliquem tot en aquest relat.

L'estiu, a vegades, ens sorprèn amb alguna tempesta tal com passa amb el registre d'entrada. Del 28 de juny al 3 de juliol, una incidència tècnica va afectar la documentació associada al registre. La incidència ha estat solucionada. Si voleu comprovar-ho seguiu els passos següents.

Ir arriba

Avisos

S'acosten les vacances i, potser, es redueixen els horaris d'atenció al públic del vostre ens local o falta personal. Recordeu que no cal que la ciutadania esperi la tornada de les vostres vacances per fer els seus tràmits. Confieu en el servei telefònic Fem-ho Fàcil: un equip d'experts que els atendrà i resoldrà els dubtes en un no res. Bones vacances!

 

L'estiu ja és aquí i fa massa calor per estar tot el dia tancats en una oficina. Per això Aytos també gaudeix d'horari reduït (matins de 8h a 15h), des del 15 de juliol al 14 d'agost, inclosos. Recordeu que teniu disponible el seu e-correu que us atendran tan aviat com sigui possible. Per a qualsevol altre dubte, contacteu amb l'equip SeTDIBA!

Ir arriba

Sabies què?

En aquest article, trobareu informació detallada sobre la normativa vigent, els tipus de dades que podeu incloure i les mesures que podeu adoptar per protegir les dades personals de les afectades. Des de l'equip SeTDIBA estem treballant per ampliar la nostra secció de FAQ amb més preguntes i respostes. Si teniu alguna pregunta que no trobeu a la secció, no dubteu a escriure'ns a setdiba@diba.cat

Des de Diputació de Barcelona iniciem aquest 2024 un projecte pilot per a impulsar l’orientació a la dada en ens locals de 5.000 a 20.000 habitants. Voleu conèixer en què consisteix el projecte i quins són els seus objectius? Feu un cop d'ull a aquesta notícia!

Ir arriba

Et recomanem...

Al setembre s'obre l'agenda de cursos SeTDIBA i us volem recomanar un parell d'imprescindibles:
* Surt del costat fosc: sigues el Jedi digital del teu ajuntament. Període d'inscripcions del 9 al 29 de setembre.
​​​​​* Empodera't amb les teves dades. Període d’inscripcions del 4 d'octubre al 25 d'octubre.

Us hi esperem!

 

Ir arriba

Agenda

Aquest mes s'ha celebrat la IX edició dels Reconeixements Administració Oberta, atorgats per l'AOC als ens locals que destaquen en la seva transformació digital. Estem contents i volem felicitar a totes les administracions participants pel seu esforç i compromís. La transformació digital és un viatge constant d'aprenentatge i progrés per oferir el millor servei a la ciutadania. Més info?

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

 

 

 

Àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial

Gabinet d'Innovació Digital
Recinte Mundet - Pavelló Migjorn 4a planta

tel. 934 022 803

08035 Barcelona

X