Juny 2022. Núm. 16

Notícies

SeTDIBA s’amplia a ens dependents i mancomunitats

Gràfic: Gabinet d'Innovació Digital

Gràfic: Gabinet d'Innovació Digital

Els ens dependents d’ajuntaments de municipis de fins a 5.000 habitants, mancomunitats i entitats municipals descentralitzades poden sol·licitar a partir de l’1 de juliol el recurs «SeTDIBA: serveis de suport per a la transformació digital».

El recurs «SeTDIBA: serveis de suport per a la transformació digital» s’amplia i el poden sol·licitar ens dependents d’ajuntaments de municipis de fins a 5.000 habitants, mancomunitats (de fins a 50 treballadors) i entitats municipals descentralitzades. 

Són requisits per accedir a aquest recurs no disposar de gestor d’expedients amb documents autèntics que requereixin un procés de migració i acceptar les condicions d’accés del recurs SeTDIBA.

SeTDIBA no té cap cost per a l’ens local i és un conjunt de serveis que engloba la implantació d’eines, metodologies de treball i serveis de suport adreçats als treballadors públics i a la ciutadania. 

Si esteu interessats a sol·licitar SeTDIBA, podeu fer-ho a través del Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona. Podeu adreçar les vostres consultes a setdiba@diba.cat.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Juny 2022. Núm. 16

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona