Juny 2022. Núm. 16

Observatori local

Un total de 40 ens locals s’han beneficiat del servei Venim!

Monstar Studio / Shutterstock.com

Monstar Studio / Shutterstock.com

El servei Venim! forma part de l’oferta de serveis de transformació digital SeTDIBA. 

Aquest servei permet a l’ens local sol·licitar l’assistència d’un tècnic per analitzar i millorar l’estat de l’administració digital, resoldre dubtes, conèixer les novetats que s’han anat incorporant i comunicar incidències o millores.

Es tracta d’un servei 360º, en el qual, conjuntament amb els referents de l’ajuntament, s’analitza el desplegament de l’administració electrònica en l’ens local a partir de l’anàlisi del quadre de comandament. 

Com que és un servei que es presta de manera presencial i personalitzada, es poden resoldre aspectes de configuració, completar amb informació d’altres serveis que presta el Gabinet d’Innovació Digital i fer un seguiment de primera línia de les dificultats que troben els treballadors públics. L’objectiu és buscar solucions conjuntes i millorar el camí cap a una administració digital i transparent. 

Actualment, un total de 40 ens locals s’han beneficiat d’aquest servei i 18 més rebran suport abans d’iniciar el període estival. 

Si sou un ens local SeTDIBA i voleu sol·licitar aquest servei, podeu fer-ho a https://setdiba.diba.cat/form/sessio-de-seguiment-gestio-municipal-setdiba-venim.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Juny 2022. Núm. 16

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona