Juliol 2022. Núm. 17

Notícies

«Reptes i oportunitats de millora en la gestió actual dels recursos humans de les policies locals»

Imatge dels assistents a la jornada. Diputació de Barcelona

Imatge dels assistents a la jornada. Diputació de Barcelona

El passat 22 de juny va tenir lloc la jornada «Reptes i oportunitats de millora en la gestió actual dels recursos humans de les policies locals», a l’auditori del CCCB, organitzada conjuntament per l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial i l’Àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns de la Diputació de Barcelona.

A la jornada hi van assistir responsables de recursos humans dels ajuntaments de la xarxaCORH (plataforma integrada pels responsables de recursos humans dels ajuntaments més grans de la província), els caps de policia dels ajuntaments de la demarcació que han participat en l’estudi del Cercle de Comparació Intermunicipal de Policia (elaborat des de la Diputació de Barcelona), així com els regidors dels àmbits de recursos humans i seguretat ciutadana dels ajuntaments esmentats. 

L’objectiu de la sessió va ser oferir un espai de trobada per debatre els reptes actuals i les oportunitats de millora en la gestió dels recursos humans dels cossos de la policia local de la província de Barcelona.

Concretament, el programa que es va abordar va ser el següent: 

  • «La importància de la mesura i l’avaluació. Els cercles de comparació intermunicipals de policia local» (Servei de Programació de la Diputació de Barcelona). 
  • «Els 10 reptes actuals en la gestió de recursos humans de la policia local. Una mirada comparada des de la xarxaCORH» (Comunitat de Recursos Humans de la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local de la Diputació de Barcelona). 
  • «Projecte pilot de selecció conjunta dels agents de policia local» (Administració de Seguretat. Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya). 
  • Taula rodona «Una mirada cap al futur: repensant el model de selecció policial», amb la participació de representants dels principals agents implicats en la gestió del col·lectiu.

La jornada va ser inaugurada i conduïda per Nico Pérez, gerenta de Serveis d’Assistència al Govern Local. 

Per a més informació, accediu al document de conclusions i idees força de la jornada
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Juliol 2022. Núm. 17

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona