Juliol 2022. Núm. 17

Observatori local

La Diputació ja fa la nòmina a l’Ajuntament de Mura

Andrey_Popov / Shutterstock.com

Andrey_Popov / Shutterstock.com

A partir d’aquest juliol ja es presta el servei de nòmina municipal en entorn web a l’Ajuntament de Mura.

Amb aquesta incorporació, ja són 144 els ens locals als quals es presta el servei de nòmina municipal, amb un volum mensual acumulat de 3.500 nòmines al mes. 

Mura és un petit municipi del Bages, amb un població de 231 habitants i una plantilla de cinc empleats. Podeu consultar-ne els indicadors més rellevants a
https://www.diba.cat/es/web/municipis/inici/-/directori/detall/08139/08139.

Actualment, encara hi ha 45 ajuntaments de la demarcació de Barcelona que poden ser destinataris d’aquest servei, que està adreçat a les poblacions amb menys de 5.000 habitants i amb un volum de nòmina mensual inferior a 50 empleats (en valor mitjà referit als darrers 12 mesos).

El servei de nòmina municipal en entorn web proporciona els rebuts de salari, els fitxers de transferències bancàries, les llistes de nòmines i costos, la gestió de tots els processos de contractació, l’afiliació a la Seguretat Social, la cotització i gestió de les incapacitats temporals, el suport en la liquidació trimestral i anual de l’IRPF, entre d’altres, amb l’assessorament  i seguiment adient per a la gestió de totes les incidències vinculades a la nòmina.

Es pot sol·licitar mitjançant el Portal municipal de tràmits, al Catàleg de serveis de la Diputació. Tal com s’especifica en el recurs, prèviament es valorarà si es pot formalitzar el conveni de gestió o bé abans calen actuacions tècniques o organitzatives en matèria de recursos humans que ho permetin. 

En aquest sentit, es fa un estudi inicial que conclou amb l’informe de viabilitat, en el qual es recullen les incidències detectades. Alhora, es proposen les mesures adequades per regularitzar el servei i s’estableixen un acompanyament per implementar-lo.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Juliol 2022. Núm. 17

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona