Juliol 2022. Núm. 17

Observatori local

Diagnosi tecnològica per a Santa Margarida de Montbui

Imatge: Ajuntament de Santa Margarida de Montbui

Imatge: Ajuntament de Santa Margarida de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha rebut una diagnosi tecnològica que analitza la situació actual de l’Ajuntament a partir dels recursos TIC disponibles, el model de treball, i els projectes i les iniciatives en curs.

Les conclusions han servit per dissenyar un pla de millora amb un conjunt d'actuacions per prevenir problemes, corregir tendències i millorar l'àrea TIC. El pla de millora també incorpora un seguit de recomanacions per establir un entorn tecnològic de teletreball segur.

La diagnosi tecnològica entregada a aquest Ajuntament avalua l’estat d’execució i implementació de les propostes que contenia la diagnosi tecnològica que va rebre a inicis del 2019. El document analitza les diferents actuacions iniciades i redefineix les propostes que encara no s’han dut a terme per adequar-les al màxim possible a les necessitats actuals del municipi. 

El recurs  «Governança de les TIC», del Catàleg de serveis de la Diputació, s’ofereix als ajuntaments de municipis de fins a 50.000 habitants i a les entitats municipals descentralitzades. La Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius promou la governança de les TIC per ajudar els ajuntaments a planificar i gestionar eficientment els seus recursos tecnològics.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Juliol 2022. Núm. 17

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona