Setembre 2022. Núm. 18

Destacat

La Diputació de Barcelona, al costat dels ajuntaments del Bages

El diputat Marc Verdaguer i el coordinador Xavier Forcadell, amb el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez, el conseller Jordi Palma i la gerent del Consell, Gal·la Cortadellas

El diputat Marc Verdaguer i el coordinador Xavier Forcadell, amb el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez, el conseller Jordi Palma i la gerent del Consell, Gal·la Cortadellas

El 20 de setembre, el diputat president de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, Marc Verdaguer, va fer una visita institucional al Bages per conèixer les necessitats dels ajuntaments i oferir els nous serveis que posa en marxa l’Àrea que presideix a la corporació.

Marc Verdaguer, que anava acompanyat del coordinador de l’Àrea que presideix, Xavier Forcadell, va visitar el Pont de Vilomara i Rocafort, Santpedor, Balsareny i el Consell Comarcal del Bages.

La visita institucional del diputat Verdaguer va començar al Pont de Vilomara i Rocafort, on, conjuntament amb el diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals, Valentí Junyent, es va reunir amb l’alcalde, Enric Campàs Serra, amb l’objectiu de conèixer de primera mà les afectacions i necessitats del municipi després de l’incendi d’aquest juliol passat. La trobada també va servir per explicar els nous serveis que posa a disposició dels municipis l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona.

El diputat Verdaguer va continuar la visita pel Bages a Balsareny, on va ser rebut per l’alcaldessa, Noèlia Ramírez, i posteriorment a Santpedor, on es va reunir amb l’alcalde, Xavier Codina. Ambdues trobades van servir per treballar plegats per continuar avançant en la transformació digital dels municipis, i també en la necessitat de consolidar governs locals eficients i estructurats. En aquesta línia, la Diputació de Barcelona presta serveis als ens locals de la demarcació de Barcelona en els àmbits de l’assistència jurídica, els recursos humans i l’assistència i el disseny d’instruments d’organització.

La visita al Bages també va servir per valorar la feina que estan fent els municipis, amb el suport de la Diputació, en transparència i govern obert, amb l’objectiu de construir unes eines de relació institucional amb la ciutadania més eficients, obertes i transparents. Els governs locals van valorar molt positivament el suport i treball conjunt amb la Diputació de Barcelona.

Les trobades a la comarca es van cloure amb la visita al Consell Comarcal del Bages, on el diputat Verdaguer va conversar amb el seu president, Eloi Hernàndez i Mosella, amb el conseller comarcal de l’Àrea d’Administració i Transparència, Jordi Palma, i amb la gerent del Consell, Gal·la Cortadellas.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Setembre 2022. Núm. 18

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona