Novembre i desembre 2022. Núm. 20

Notícies

Entrega de reconeixements a la transformació digital i la transparència

Imatge dels guardonats

Imatge dels guardonats

Dilluns 7 de novembre, es van entregar els reconeixements en matèria de transparència i transformació digital, en el marc de la Jornada de Transformació Digital 2022, que aquest any portava com a títol «La transformació digital que vindrà». 

En el marc de la Jornada de Transformació Digital 2022 s’han reconegut les bones pràctiques dels ajuntaments de la província en aquest àmbit. Es tracta d'un reconeixement «que volem que serveixi d’incentiu i de model per incorporar la tecnologia i la gestió digital 100% en el dia a dia de la gestió municipal», en paraules del diputat de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, Marc Verdaguer. 

Els ajuntaments als quals s'ha reconegut bones pràctiques en l’àmbit de la transparència són Cabrils i Palafolls, en base a diferents criteris com són el grau d’actualització del portal de transparència en el darrer any, l’impuls de la capacitació dels tècnics municipals o la participació en la comunitat virtual de transparència i govern obert.

En l’àmbit de la transformació digital s’ha reconegut la bona feina realitzada pels ens locals SeTDIBA Sant Agustí de Lluçanès i Vilanova de Sau. S'han tingut en compte, principalment, els indicadors i dades del quadre de comandament SeTDIBA i l’impuls i participació en la formació continuada en l’àmbit de la transformació digital.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Novembre i desembre 2022. Núm. 20

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona