Gener 2023. Núm. 21

Observatori local

Nou ajuntaments reben propostes per millorar el grau d'implementació de l'Administració electrònica

Sessió de seguiment a Copons

Sessió de seguiment a Copons

En el darrer trimestre, els ajuntaments de Vilanova de Sau, la Pobla de Claramunt, Fonollosa, Sobremunt, Castellfollit del Boix, Callús, la Palma de Cervelló, Copons i Santa Maria de Miralles han rebut propostes per millorar el grau d'implementació de l'Administració electrònica, fruit de les sessions de seguiment personalitzat. 

El servei Venim? forma part de l’oferta de serveis de transformació digital SeTDIBA.

Aquest servei permet a l’ens local sol·licitar l’assistència d’un tècnic per analitzar i millorar l’estat de l’administració digital, resoldre dubtes, conèixer les novetats que s’han anat incorporant i comunicar incidències o millores.

Es tracta d’un servei 360º, en el qual, conjuntament amb els referents de l’ajuntament, s’analitza el desplegament de l’Administració electrònica en l’ens local a partir de l’anàlisi del quadre de comandament. 

Com que és un servei que es presta de manera presencial i personalitzada, es poden resoldre aspectes de configuració, completar amb informació d’altres serveis que presta el Gabinet d’Innovació Digital i fer un seguiment de primera línia de les dificultats que troben els treballadors públics. L’objectiu és buscar solucions conjuntes i millorar el camí cap a una administració digital i transparent. 

Actualment, un total de 65 ens locals s’han beneficiat d’aquest servei, i durant el 2022 se’n van beneficiar 56. 

Si sou un ens local SeTDIBA i voleu sol·licitar aquest servei, podeu fer-ho a https://setdiba.diba.cat/form/sessio-de-seguiment-gestio-municipal-setdiba-venim.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Gener 2023. Núm. 21

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona