Març 2023. Núm. 23

Balanç de mandat

Cobertura formativa al territori

Imatge del BAF

Imatge del BAF

La cobertura formativa al territori de la Direcció de Serveis de Formació ha assolit diverses fites rellevants durant aquest mandat.

En l’àmbit de la cobertura formativa al territori, cal destacar les actuacions següents:

  • El Pla agrupat de formació que impulsa la corporació ha experimentat un creixement gradual i insòlit, que l’ha situat com a promotor principal de formació local a l’Estat: en la darrera convocatòria s’hi han adherit 332 entitats locals i 47.095 empleats públics.
     
  • Altres entitats que no es poden adherir al Pla agrupat de formació (consells comarcals, Ajuntament de Barcelona o Àrea Metropolitana de Barcelona), participen igualment en les accions formatives corporatives: són 20 entitats sumades a les del punt anterior, que inscriuen anualment prop de 2.000 empleats a les accions formatives que impulsem.
     
  • El Banc d’accions formatives, que conté l’oferta planificada de formació, ofereix 1.258 accions formatives en diferents modalitats (cursos, tallers, seminaris, jornades...), diferents canals (presencial, virtual síncron, virtual asíncron, semipresencial, híbrid) i diferents àmbits de coneixement (urbanisme, cultura, serveis socials, esports).
     
  • En aquest període s’han fet 5.496 edicions d’accions formatives, que han suposat 1.125.685 hores de formació i 61.886 participants.
     
  • Hem obert nous canals de formació, amb espais propis i diferenciats, per a destinataris no del tot coberts fins a l’actualitat: electes, directius i ciutadania en general, i hem posat l’accent en els municipis de menys de 5.000 habitants, amb un espai formatiu també propi.
     

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona