Març 2023. Núm. 23

Balanç de mandat

Encomanda de gestió del padró d’habitants ampliada a 30.000 habitants

Imatge: Canva

Imatge: Canva

Durant el primer trimestre del 2020 es va ampliar de 20.000 a 30.000 habitants el tram de població dels municipis que poden acollir-se a l’encomanda de gestió del padró d’habitants per poder atendre les peticions d’alguns ajuntaments.

Actualment, un total de 262 municipis ja ens han delegat la gestió del padró d’habitants, la qual cosa suposa que la Diputació de Barcelona gestiona actualment més d’1.200.000 habitants.

Som conscients de la càrrega que suposa la gestió diària del padró d’habitants i, per això, amb la signatura del conveni d’assumpció de la gestió informatitzada del padró d’habitants, us facilitem l’accés gratuït al programari i a l’assessorament per gestionar-lo. La voluntat és alliberar el personal tècnic municipal de la feixuga tasca dels intercanvis amb l’Institut Nacional d’Estadística i donar-li accés a la integració a altres aplicacions. 

També oferim formació en gestió del padró i ús de l’eina per als tècnics municipals en dos nivells diferents: bàsic i avançat. A més, aquest mes de març hem començat a impartir edicions formatives en gestió electoral per tramitar les fases que integren, entre altres, el procés de les eleccions municipals d’aquest any. 

Per posar a prova els coneixements en gestió del padró que han adquirit en les formacions, posem a disposició del personal tècnic municipal el joc del padró de preguntes i respostes.

Treballem i continuarem treballant amb els ajuntaments i per als ajuntaments.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona