Març 2023. Núm. 23

Notícies

Marc Verdaguer es reuneix amb alcaldes de l’Alt Penedès i de l’Anoia

El diputat Marc Verdaguer i Joan Llort, alcalde de Sant Pere de Riudebitlles

El diputat Marc Verdaguer i Joan Llort, alcalde de Sant Pere de Riudebitlles

El passat dimarts 21 de març el diputat president de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial va trobar-se amb els alcaldes de Cabrera d’Anoia, Sant Pere de Riudebitlles, les Cabanyes i Santa Fe del Penedès.

Les trobades van servir per poder valorar els recursos que la Diputació destina als ens locals a través del Catàleg de serveis. La Diputació de Barcelona dona suport tècnic, econòmic i tecnològic als ajuntaments perquè puguin prestar serveis locals de qualitat de manera més homogènia a tot el territori. La Diputació també coordina serveis municipals i organitza serveis públics de caràcter supramunicipal.

Les trobades amb els alcaldes també van ser aprofitades per conèixer les realitats territorials de cada municipi i les noves necessitats de cara al futur.

També s’hi va parlar del model de treball conjunt basat en el Pla Xarxa de Governs Locals, que es fonamenta en el respecte a l'autonomia local i en el treball en xarxa entre els governs locals i la Diputació per tal de construir un programa d'actuació conjunta.

La jornada va començar amb la visita a Cabrera d’Anoia, on el diputat Verdaguer es va reunir amb la seva alcaldessa, Elisabet Hidalgo Ortega. Posteriorment, la visita va continuar a Sant Pere de Riudebitlles, població on el riu ha tingut sempre una gran importància en el desenvolupament econòmic del municipi. El diputat es va reunir amb l’alcalde, Joan Llort i Vives. 

Les Cabanyes, un municipi envoltat de vinyes, va ser el municipi següent, on Marc Verdaguer es va reunir amb el seu alcalde, Agustí Vallverdú i Gil. 

La jornada es va cloure al tranquil municipi de Santa Fe del Penedès, on la delegació de la Diputació de Barcelona va trobar-se amb el seu alcalde, Jordi Bosch Morgades.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Març 2023. Núm. 23

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona