Juliol 2021. Núm. 7

Actualitat

Primera aproximació al Decret de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública

Imatge pròpia

Imatge pròpia

La Diputació organitza una jornada on oferirà una primera aproximació al Reial Decret-Llei 14/2021, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

Des de la Diputació de Barcelona, conscients de l’excepcionalitat i urgència del moment a partir de la normativa recentment aprovada relativa a la reducció de la temporalitat a les nostres administracions, us volem convocar a una jornada, el proper 27 de juliol, a les 12:00h, que hem anomenat  “Una primera aproximació al Reial Decret-Llei 14/2021, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública”.  Es celebrarà en format virtual (per la plataforma Zoom), i s’adreça a electes, gerents i responsables de recursos humans.

La jornada vol ser una primera aproximació a la recentment aprovada normativa, tot analitzant el aspectes més rellevants de la mateixa, i les principals conseqüències i efectes per als ens locals. Anirà a càrrec de Joan Mauri, professor de dret administratiu de la Universitat de Barcelona i membre del grup d'experts del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública per a l'anàlisi i proposta de reformes a l'Administració Pública.

Podeu accedir al programa i inscriure-us-hi a través dels enllaços següents: 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Juliol 2021. Núm. 7

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona