Gener 2023 - Especial Catàleg de serveis - #162
TwitterYoutube

2,5 milions d'euros per donar suport a les polítiques ambientals municipals

Des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient posem 20 recursos i 2,5 milions d'euros a disposició dels ens locals de la província per tal d'acompanyar-los davant els grans reptes ambientals: transitar cap a un model energètic renovable i just, adaptar-nos al canvi climàtic, millorar la recollida de residus, avaluar la contaminació ambiental i empoderar la ciutadania cap a una nova cultura de la sostenibilitat. El termini de presentació de sol·licituds per a la majoria dels recursos finalitza el 9 de febrer de 2023.

 

El Catàleg de serveis 2023 de la Gerència de Serveis del Medi Ambient recull l’oferta de suport tècnic, material, econòmic o de prestació directa que la Diputació de Barcelona posa a l’abast dels governs locals de la província per a la prestació de serveis i activitats locals.

 

Objectius del Catàleg:

  • Ajudar els ens locals a redactar projectes executius d’accions per a la transició energètica, l’adaptació al canvi climàtic, la millora i innovació dels serveis de recollida de residus i de l’abastament d’aigua, de cara a optar a diferents fonts de finançament i ser executat dins del present mandat.
  • Continuar prestant suport tècnic, econòmic i material per a les accions previstes pels ens locals per a aquest 2023 en el gran ventall de competències ambientals que disposen.

 

El Catàleg en xifres:

A mode de resum, les dades més importants i destacades del Catàleg d’enguany són les següents: 

  • Del pressupost total del 2023, 1,1 M€ aniran destinats al suport econòmic; i 1,4 M€ seran pel suport tècnic i material.
  • Seguint la tendència dels altres anys, tots els projectes que sol·licitin els ens locals s’han d’executar dins del 2023.
  • El termini de presentació dels principals recursos es tancarà el 9 de febrer de 2023.

 

Podreu trobar tota la informació a la pàgina web del Catàleg de serveis.

 

Boletín: e-ambient
Número de boletín: #162 - Gener 2023 - Especial Catàleg de serveis

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors