Butlletí del Servei de Premsa i Xarxes socials - #2. Abril 2021

Novetat

Cap al “Compromís Metropolità 2030”, el futur nou pla estratègic de la metròpoli

Procés participatiu pel

Procés participatiu pel "Compromís Metropolità 2030"

Durant els propers mesos se celebraran a diverses ciutats del territori les primeres trobades de debat del procés participatiu Barcelona Demà per a l'elaboració del “Compromís Metropolità 2030”. Tot el procés s'articula en sis mirades de la metròpoli: cohesionada, resilient, intel·ligent, pròspera, multinivell i oberta. Participa-hi! [+]

Els debats permetran definir el nou pla estratègic de la metròpoli dels propers deu anys, impulsat des de l’associació PEMB amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’AMB.

El procés participatiu s’articula en sis mirades. Les quatre primeres (cohesionada, resilient, intel·ligent, pròspera) s'aborden als "Cicles metropolitans": tots ells d'una durada de 3 setmanes i integrats per una jornada inicial al CCCB, una jornada territorial en una ciutat de la província i una sessió virtual final, així com una plataforma en línia.

Les dues darreres mirades (multinivell i oberta), de temàtica més transversal, començaran el seu procés participatiu una vegada s’acabin els cicles metropolitans de les altres quatre mirades.

La Diputació de Barcelona contribueix en l'organització d'aquest procés participatiu per facilitar l’aportació des del conjunt del territori. Les diferents sessions organitzades a les ciutats de la província compten amb la implicació activa de la corporació.

L’objectiu del pla estratègic és impulsar el progrés econòmic i social per reduir les desigualtats i la segregació urbana en el conjunt de la regió metropolitana de Barcelona, en un context d'emergència climàtica i un escenari de post-pandèmia.

Informa-te’n en aquest enllaç

Boletín: @AjuntamentsDIBA
Número de boletín: Butlletí del Servei de Premsa i Xarxes socials - #2. Abril 2021

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat