Butlletí del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes socials - #7. Novembre 2022

Presentació

Recursos al servei de la comunicació local, al 2022

Foto: VladKol/shutterstock.com

Foto: VladKol/shutterstock.com

Durant aquest any 2022, els tècnics de comunicació dels ajuntaments de la província estan aprofitant els recursos sobre comunicació local que la Diputació ofereix a través del Catàleg de serveis i de l’oferta formativa especialitzada. L'any 2023 la corporació continuarà apostant per acompanyar els tècnics municipals en els reptes de la comunicació pública. [+]

El recurs del Catàleg dona assistència tècnica en comunicació pública local a les àrees de premsa i comunicació de consistoris d’entre 10.000 i 20.000 habitants. Inclou diagnosi, pla d’acció i valoració en temes com els circuïts informatius, els plans de comunicació específics o les xarxes socials. Es tracta d’un suport per millorar estratègies i eines de comunicació, que té en compte la relació amb els mitjans de comunicació, la producció de continguts o l’ús de les eines digitals, entre altres.

També, i al llarg de tot l’any, més de 300 tècnics han participat als cursos sobre com elaborar un pla de comunicació, resolució de crisis, disseny gràfic i Instagram, organitzats en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El 2023 la Diputació de Barcelona continuarà aportant recursos en la mateixa línia per fer créixer la comunicació local al territori.

Boletín: @AjuntamentsDIBA
Número de boletín: Butlletí del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes socials - #7. Novembre 2022

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat