Butlletí EspaiS@lut
Juny 2021 - #107

Espai municipal

Montornès del Vallès actualitza el seu Pla local de salut

© Ajuntament de Montornès del Vallès

© Ajuntament de Montornès del Vallès

L’Ajuntament de Montornès del Vallès va decidir l’any 2020 dissenyar una campanya de comunicació a través del web municipal del seu Pla de Salut de Montornès del Vallès 2019-2023, elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona, com a fase prèvia a l’aprovació pel Ple del Consistori.

L’aparició de la COVID-19 va obligar a paralitzar el desplegament del projecte durant l’any 2020 i l’ajuntament va decidir aprofitar aquesta situació d’aturada per actualitzar i revisar el pla de salut, elaborat durant els dos anys anteriors, i adaptar-lo a la nova situació generada per la crisi sanitària.

El Pla de Salut de Montornès del Vallès 2019-2023 es troba en ple procés d’actualització i amb aquest objectiu la Regidoria de Salut Pública ha convidat als veïns i veïnes del municipi a respondre una breu enquesta sobre la percepció i el coneixement de diferents aspectes relacionats amb la salut del municipi.

Durant el mes d’abril d’enguany els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys del municipi, a través de la plataforma de processos participatius Decidim, han pogut accedir al formulari telemàtic i anònim de l’enquesta formada per una vintena de preguntes que els permetran valorar i fer propostes sobre què creuen que cal millorar al municipi.

L’estratègia de comunicació elaborada per l’ajuntament s’adreça a impulsar la participació activa del veïnat, del teixit associatiu i dels agents de salut del territori durant totes les fases de l’actualització del pla de salut, des de l’actual diagnosi de necessitats fins a l’elaboració del pla d’acció.

Promoure hàbits saludables, reforçar les aliances sociocomunitàries de la població en matèria de salut, contribuir a reduir les desigualtats socials en salut i ajudar a la recuperació de la població afectada per la crisi sanitària de la COVID-19, són objectius principals del Pla de Salut de Montornès del Vallès 2019-2023 en procés de revisió.

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #107 - Juny 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS