Butlletí EspaiS@lut
Juny 2021 - #107

En portada

Jesús Naharro Rodríguez, nou Diputat delegat de Salut Pública i Consum


Benvolgudes i benvolguts, 

Em plau posar-me a la vostra disposició com a nou Diputat delegat de Salut Pública i Consum. Emprenc aquesta responsabilitat com un repte il·lusionant per contribuir a l'impuls de les polítiques socials a la província de Barcelona.

En aquests 2 primers anys de Mandat, l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social ha fet una excel·lent feina dotant-se d'un marc conceptual que dibuixa les principals línies estratègiques a seguir per innovar i transformar les polítiques socials des del món local. I en aquest marc, els àmbits de la salut pública i el consum són dos elements clau de les polítiques locals.

Llegir més.

Des de l'Àrea, fa anys que contribuïm a lluitar contra les desigualtats, algunes de les quals són causades per variables de salut que es poden prevenir; treballem per integrar la perspectiva de la salut en totes les polítiques municipals; dotem de recursos els ens locals que permetin reaccionar de forma preventiva, ràpida i resilient davant possibles emergències sanitàries o derivades del canvi climàtic.

També informem, assessorem i oferim els recursos necessaris per a la defensa de les persones consumidores en un món cada vegada més globalitzat i que, en ocasions, pot donar peu a fraus en la contractació de serveis com la llum o el gas o en les compres per internet, per exemple.

Des d'avui mateix, espero treballar al vostre costat i avançar conjuntament cap a una societat més justa, cohesionada, igualitària i socialment sostenible.


Cordialment,

Jesús Naharro Rodríguez
Diputat delegat de Salut Pública i Consum

 

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #107 - Juny 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS