© Diputació de Barcelona
La Guia per a l’aplicació dels autocontrols en establiments minoristes d’alimentació ja està disponible en àrab-castellà. Aquest document té com a finalitat ajudar als manipuladors d’aliments de parla àrab dels establiments minoristes d’alimentació i de restauració a aplicar el seu sistema d’autocontrol de forma efectiva, com a mètode preventiu per evitar els riscos sanitaris relacionats amb el consum d’aliments.
Actualment, una part important dels operadors d’empreses d’elaboració i venda d’aliments parlen àrab, i sovint es donen problemes de comunicació entre els inspectors de salut i els manipuladors de parla àrab quan es visiten els establiments.
És per tot això que des del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona s’ha traduït a llengua àrab la “Guia per a l’aplicació dels autocontrols en establiments minoristes d’alimentació”.
Aquesta guia també ha estat editada anteriorment en Català, Castellà, Xinès i Urdú.
Aquest document el trobareu disponible aquí.
Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #131 - Estiu 2023
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat