espaiS@lut - Juliol - Agost 2012

Butlletins
Juliol - Agost 2012 - #16

Espai municipal

Ripollet Planta cara a la calor!

Un any més, i coincidint amb l'arribada de l'estiu i les altes temperatures, l'Ajuntament de Ripollet, per mitjà de la Regidoria de Salut Pública, posa en marxa la campanya "Planta cara a la calor!".

Enguany, la campanya comptarà amb la col·laboració del grup Serhs i dels laboratoris Avéne, i es repartiran mostres de crema fotoprotectora i ampolles d'aigua entre la població de més risc (infants i gent gran), així com ventalls i informació per evitar els efectes de l'onada de calor i l'exposició solar inadequada. El muntatge i distribució del material anirà a càrrec del Centre Ocupacional ASPASUR, amb seu a Ripollet i destinat a l'atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb l'objectiu de facilitar a la població els consells bàsics per gaudir de l'estiu amb més salut, el dia 19 de juny, pel matí, es va fer una intervenció comunitària al Mercat Municipal (Plaça Pere Quart, s/n). El taller va comptar amb la presència dels tècnics de la Regidoria de Salut Pública i de personal d'infermeria dels Centres d'Atenció Primària de Ripollet, i es va facilitar informació relacionada amb la revetlla de Sant Joan (llançament de petards i consum de coques), així com consells per combatre l'onada de calor i promoure una adequada fotoprotecció.

Cal recordar que temperatures molt extremes i l'excés de calor poden provocar deshidratació i esgotament, sobretot en persones malaltes, infants i gent gran; i que tot i que el sol és una font de salut, cal prendre'l amb cura per gaudir-ne dels beneficis.

Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat