espaiS@lut - Novembre 2012

Butlletins
Novembre 2012 - #19

Espai municipal

Sant Sadurní d'Anoia inicia el Pla de Drogues Ctrol + D

El proppassat 22 d'octubre l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia va presentar el Pla de Drogues Ctrol + D, aprovat el 27 de setembre en el Ple de l'Ajuntament, per al període 2012-2015.

Aquest nou pla és fruit d'un procés participatiu endegat novembre del 2011, en el qual hi han intervingut professionals vinculats d'una manera o altra a la problemàtica del consum de drogues, entitats del lleure i d'esport, AMPAs de les escoles del municipi i tècnics dels diversos departaments de l'Ajuntament.

S'han passat enquestes online als joves de 2n d'ESO a 2n de batxillerat de les escoles de la Vila sobre consum de drogues i sortir de festa. Es van recollir 958 (90,29% de l'univers de l'alumnat). Tota la informació d'aquest procés participatiu va permetre elaborar un diagnòstic de la Vila sobre consum de drogues i elaborar propostes de futur que s'han plasmat en el nou Pla de Drogues.

El nou Pla de drogues Ctrol + D ha estat possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, al treball conjunt de tècnics de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i la Mancomunitat Penedès - Garraf, i a la col·laboració de l'escola d'Art Arsenal que ha elaborat el logotip Ctrol + D.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat