espaiS@lut - Novembre 2012

Butlletins
Novembre 2012 - #19

Espai municipal

Mataró participa en la campanya Disfruita-la

En el marc de les "Desenes Jornades de Salut i Alimentació", celebrades a Mataró durant el mes d'octubre, la secció de Salut Pública ha organitzat dues activitats per promocionar i fomentar el consum de fruita dolça entre els infants, amb la col·laboració de la Unió de Pagesos de Catalunya (UPC) i el Servei de Salut Pública de l'Àrea d'Atenció a les persones de la Diputació de Barcelona.

Aquestes activitats formen part de la campanya "Disfruita-la" de la UPC, i es van dur a terme el dia 18 d'octubre entre els alumnes d'educació infantil i cicle inicial de les escoles Vista Alegre i Josep Montserrat d'aquesta ciutat.

Les dues sessions van consistir en un espectacle d'animació anomenat "Disfruita-la XIC", on s'explicà de manera entenedora per als infants, en format conte, les propietats de la fruita i els seus beneficis. Al final es van repartir unes carmanyoles en forma de poma que contenien fruita tallada, amb l'objectiu que siguin reutilitzades posteriorment per portar fruita a l'escola per esmorzar.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat