espaiS@lut - Gener 2013

Butlletins
Gener 2013 - #21

Espai municipal

"Esmorzem bé !!" a L'Hospitalet de Llobregat

Taller organitzat pel Servei de Salut de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, dins del Programa L'Hospitalet 100 x 100 saludable.

Aquesta activitat  es deriva de les necessitats i problemes de salut detectades a partir de les enquestes que s'han realitzat als directors de les 34 escoles de primària públiques de la ciutat, així com l'evidència de les enquestes de Salut de Catalunya on es fa palès la necessitat de promocionar l'alimentació saludable i la cultura de l'esport.

L'activitat va destinada als infants de 5è de primària i té la finalitat de conscienciar-los sobre la importància d'una bona alimentació i la pràctica d'exercici físic. 

Per aconseguir-ho, es realitza  un taller teòric pràctic on es potencia que els infants coneguin els components d'un esmorzar saludable i adquireixin les habilitats per preparar-se'l ells mateixos.

Es valora el que esmorzen cada dia a casa seva  i posteriorment ells mateixos preparen un esmorzar saludable (pa amb tomàquet, embotit, formatge, llet, iogurt, fruita o bé un suc de fruita).

Cadascú d'ells es prepara el seu suc de taronja i el seu entrepà, i se'l menja amb els seus companys i companyes. Al finalitzar el taller, se'ls hi ofereix fruita i un imant per a la nevera amb la piràmide dels aliments i el decàleg de l'alimentació saludable de la Diputació de Barcelona.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat