espaiS@lut - Gener 2013

Butlletins
Gener 2013 - #21

El Servei de Salut Pública informa

Aquest mes de gener s'inicia la itinerància de la nova exposició "El tabac al descobert"

La nova exposició sobre la prevenció del consum de tabac en els joves "El tabac al descobert" comença, durant aquest mes, la seva itinerància pels diferents municipis de la província de Barcelona.

Aquesta exposició, elaborada pel Servei de Salut Pública, pretén generar actituds contràries al consum de tabac i refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai. L'objectiu és evitar, o si més no retardar, l'experimentació amb el tabac.

Les persones destinatàries són nois i noies de 12 a 14 anys. D'aquesta manera intervenim en el moment d'inici del consum o en les edats immediatament anteriors al moment de màxim risc.

L'exposició consta de 10 plafons, cadascun sobre una temàtica diferent. Es facilita una guia de dinamització per al professional que acompanya als joves durant la visita. A més, els assistents poden participar en el joc "I tu què en saps? Descobreix-ho".

Per conèixer millor aquesta exposició, us convidem a entrar al seu web http://eltabacaldescobert.diba.cat/ on podeu descarregar-vos tot el material que hem elaborat. També trobareu una sèrie de tallers complementaris per realitzar en dies posteriors a la visita, unes  "frases per al record" per ajudar a generar més debat entre l'alumnat i enllaços d'interès per a qui vulgui saber-ne més.

Si esteu interessats en disposar d'aquesta exposició per al vostre municipi podeu fer la sol·licitud a través del següent correu ssp.promosalut@diba.cat.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat