espaiS@lut - Abril 2013

Butlletins
Abril 2013 - #24

El Servei de Salut Pública informa

Com triar els arbres per plantar en el teu municipi

La Diputació de Barcelona ha editat la "Guia per a la selecció d'espècies de verd urbà: arbrat viari", una eina pensada per facilitar la planificació i gestió dels arbres que es planten al municipi.

La guia es complementa amb el web Cercador de verd urbà que permet fer de forma senzilla l'elecció de les espècies arbòries més apropiades per a cada espai, tenint en compte: les condicions del medi, la forma de l'arbre, la seva funció i la seva gestió. Aquest cercador ofereix informació sobre 248 espècies d'arbres, disponibles als vivers catalans.

Aquests recursos, que posem al vostre abast, incorporen aspectes de salut pública i neixen de la necessitat de verd a les ciutats per facilitar l'habitabilitat dels municipis i augmentar la qualitat de vida de la població.

Com a informació específica, relacionada amb la salut pública, de les diferents espècies arbòries trobareu la capacitat al·lergènica, les reaccions adverses que poden causar efectes negatius sobre la salut de les persones, la resistència a plagues i malures, entre d'altres.

Us animem a consultar-los, i a treure-hi profit.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat