espaiS@lut - Juny 2013

Butlletins
Juny 2013 - #26

Espai municipal

Sant Adrià de Besòs celebra la XIII Jornada de la Salut

La Jornada de la Salut va néixer com un espai on el personal sanitari s'apropava als ciutadans i ciutadanes amb l'objectiu de posar al seu abast informació sobre les malalties més comunes i com prevenir-les i difondre hàbits saludables. La iniciativa va ser tot un èxit des de la primera edició, i a poc a poc  s'hi van anar sumant nous participants i  s'hi van incorporar més activitats. Ara la Jornada de la Salut ja s'ha convertit en una visita imprescindible per a molts adrianencs i adrianenques, però també per a molts ciutadans i ciutadanes dels municipis de la comarca.

Com a novetats d'enguany cal destacar la participació de Protecció Civil que ha explicat com un desfibril·lador pot salvar moltes vides i l'Associació de Donants de Sang del Barcelonès, que ha ofert l'oportunitat de conèixer on va la sang que donem i d'escoltar testimonis de persones que l'han rebuda i que estan vives gràcies a la generositat dels donants.

També el dia 27 de maig, s'ha organitzat la xerrada Menjar bé en temps de crisi. La carmanyola saludable, a la Biblioteca de Sant Adrià. Una xerrada molt útil en moments com aquest.

Per a la realització d'aquesta Jornada s'ha comptat amb la implicació dels centres d'atenció primària Doctor Barraquer i La Mina, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, la Fundació de l'Hospital de l'Esperit Sant (FHES), l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el Banc de Sang i Teixits, l'Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord i Protecció Civil.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat