espaiS@lut - Juliol - Agost 2013

Butlletins
Juliol - Agost 2013 - #27

El Servei de Salut Pública informa

Suport al control sanitari de les piscines d'ús públic

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix suport tècnic als municipis menors de 200.000 habitants per a la realització de la inspecció higienicosanitària de piscines d'ús públic (piscines de poliesportius, cases de colònies, cases de turisme rural, urbanitzacions, càmpings, hotels, etc.).

Garantir la salubritat i el confort a les piscines d'ús públic és una de les missions de la salut pública. La finalitat és doncs treballar per a què un lloc destinat a l'esbarjo, a l'exercici regulat o a la competició, sigui el més segur i sa possible.

Per això, cal que les piscines comptin amb una ordenació adequada d'espais i un equipament proporcionat a la densitat d'usuaris, que evitin els efectes no desitjats, com poden ser: ofegament, caigudes, cops,  disconfort tèrmic, els associats als microorganismes que poden provenir de l'aigua, dels propis banyistes o de l'entorn, així com els efectes nocius derivats dels productes químics que s'hi utilitzen.

Durant el segon trimestre, des del Servei de Salut Pública, es van realitzar un total de 33 visites de vigilància i control sanitari de piscines als municipis de Vilanova i la Geltrú, Esparreguera, Sant Pere de Ribes, Rubí, Viladecans, Sant Cugat del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Castellbisbal, Cornellà de Llobregat, Matadepera, Manresa, Masies de Roda, Sant Joan Despí, Santa Maria de Miralles, Puig-reig, Òdena, Santa Eugènia de Berga, i Mediona.

Per a més informació.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat