Butlletí EspaiS@lut
Març 2024 - #137

Espai municipal

Presentats a Badia del Vallès i Canet de Mar els Indicadors de salut local

© Ajuntament Badia del Vallès

© Ajuntament Badia del Vallès

Un cop lliurada la darrera edició dels informes d’Indicadors de salut local el passat mes de desembre, la Diputació de Barcelona posa a disposició dels municipis de més de 10.000 habitants que han rebut el document la possibilitat d’organitzar una sessió de discussió dels principals resultats. L’objectiu d’aquestes sessions és contextualitzar les dades i prioritzar línies d’actuació en un context intersectorial on puguin participar diferents actors del municipi.
 

A Badia del Vallès la presentació dels resultats va tenir lloc a la sala de plens de l’ajuntament el 13 de febrer. L’acte va comptar amb la participació de càrrecs electes i personal tècnic de les diferents regidories de la vila. Durant la sessió, es van posar en relleu les principals dades vinculades a l’estat de salut de la població en termes de demografia, salut sexual i reproductiva, morbiditat, mortalitat, accidentalitat viària i socioeconomia.

D’igual manera es van presentar els indicadors més destacats de Canet de Mar a l’Escola de Teixits el 23 de febrer. L’acte va comptar amb la presència de personal del CAP, personal tant tècnic com polític de l’ajuntament i la ràdio local. Les intervencions del públic assistent van posar de manifest l’interès dels diferents actors del municipi per a dur a terme actuacions encaminades a millorar la salut dels veïns i les veïnes; i no només això, sinó que consideren cabdal que la priorització d’aquestes actuacions estigui basada en el coneixement, generat en gran part, pels informes d’indicadors de salut local.

El recurs Informes d'Indicadors de Salut Local (ISL) es pot sol·licitar a través del Catàleg de serveis.

 

 

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #137 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS