Butlletí Benestar
Butlletí extraordinari - Subvencions d'entitats 2022 - #136

Destaquem

La Diputació de Barcelona impulsa la Declaració Per a uns municipis i comunitats cuidadores i unes jornades sobre cures en la comunitat

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona impulsa la Declaració Per a uns municipis i comunitats cuidadores, que ha estat aprovada en el ple de la Corporació del passat 24 de febrer. [+]

La voluntat d’adherir-se a la Declaració es pot comunicar a l’adreça de correu electrònic aiss.scic@diba.cat.

La Declaració es presentarà conjuntament amb els municipis i ens locals que hi donin suport en el marc de les Jornades Cures en la comunitat: innovació i transformació des de les polítiques locals, en un acte el proper dilluns 25 d’abril, a les 9.30h, al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona. Per participar a l’acte de suport a la Declaració també cal comunicar-ho a aiss.scic@diba.cat.

Aquesta Declaració s’emmarca en l’aposta de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social per a nou marc conceptual i estratègic que passa per la millora de les polítiques locals de cures com a element clau per al benestar, la igualtat i la cohesió als municipis. És per això que l’atenció a les necessitats al llarg de la vida i el foment de la dignitat i la corresponsabilitat en la provisió de cures constitueixen un dels eixos estratègics i un projecte transformador de l’Àrea.

En aquest sentit, la Declaració sorgeix del projecte transformador Cap a un nou sistema públic de cures en la comunitat que, en el marc dels projectes transformadors de la Diputació de Barcelona, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, vol enfortir els serveis i recursos locals en l’àmbit de la cura i promoure el reconeixement i la corresponsabilitat en aquest àmbit.

Alhora, la Declaració s’ha volgut aprovar en el marc del Dia Mundial de la Justícia Social, ja que transformar l’organització social de la cura és un element imprescindible per avançar cap a una societat més sostenible i justa, des del punt de vista de l’equitat social i de gènere.

Butlletí: Benest@r
Número de butlletí: #135 - Febrer - Març 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar