Butlletí Benestar
juny - juliol 2022 - #138

Destaquem

Primera reunió del jurat de la XII Edició del premi Josep Maria Rueda i Palenzuela

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

El passat 5 de juliol es va reunir el Jurat de la dotzena edició del “Premi Josep Ma Rueda i Palenzuela”, format per persones expertes de l’àmbit comunitari procedents de l’administració local, de col·legis professionals i de l’àmbit acadèmic. [+]

En aquesta primera reunió se’ls ha facilitat tots els projectes que han presentat sol·licitud de participació i una primera valoració realitzada per la Comissió Tècnica del Premi.

En aquesta edició s’han presentat un total de 45 projectes, dels quals 40 són d’entitats socials, 4 de societats cooperatives i un de l’administració pública.

Per àrees de treball, si bé molts abasten diferents àmbits alhora, podem destacar un important gruix (13 projectes) directament relacionats amb la salut; d’altres vinculats a la cultura; l’acollida i la interculturalitat; la convivència als barris o la inserció laboral i l’ocupació; entre d’altres.

En el següent gràfic es poden veure les principals àrees de treball dels projectes presentats a la 12a edició del Premi Rueda:

Pel que fa al calendari de resolució del Premi, s’obre el període de valoracions per part del Jurat, que es preveu que finalitzi el mes de setembre. A l’octubre hi ha una segona reunió del Jurat per decidir a quins projectes s’atorguen el Premi. Finalment, al desembre, a l’acte de lliurament de la 12a edició del Premi Rueda es fa públic el nom dels projectes guanyadors.

Per a més informació dels Premis (bases, premiats d’altres anys, etc.) podeu consultar aquí

Butlletí: Benest@r
Número de butlletí: #138 - juny - juliol 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar