Butlletí Benestar
juny - juliol 2022 - #138

Addiccions

Pòdcast de l'SPOTT: Què fem i cap on anem.

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Arran de la celebració de la Jornada aniversari dels 40 anys del Centre SPOTT, el passat 25 de gener, el Gabinet de premsa i comunicació de l’Àrea de Presidència, proposà la gravació d’un Pòdscat del Centre SPOTT. [+]

L’objectiu d'aquest post és fer balanç de la seva trajectòria i evolució en aquests 40 anys de Servei, tant des de la vessant preventiva com d’atenció directa.

A l’àudio intervenen diferents professionals del Centre: a nivell de tractament Gemma García, cap d’intervenció en drogodependències i Anna Sisón, psicòloga clínica, i a nivell de prevenció Maribel Serra, cap de suport de projectes i programes i Julio Mingueza, infermer i tallerista, tot conduit per Gabriel Figueredo periodista de la cadena ONDA CERO.

De manera breu es pot conèixer quina ha estat l’evolució del Centre des de la seva inauguració l’any 1981, quin és el perfil actual dels usuaris del centre, perquè els adolescents i joves consumeixen i fan un ús problemàtic de les pantalles, quin actors són els implicats en fer prevenció, el paper clau de la família, tant en prevenció com en tractament, quins recursos s’ofereixen als ens locals, i quin reptes de futur tenim pel davant en l’àmbit de les addiccions.

Podeu escoltar l’àudio, aquí.

Butlletí: Benest@r
Número de butlletí: #138 - juny - juliol 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar