Butlletí Benestar
Especial publicacions de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social - #144

Destaquem

L’abordatge europeu de les violències contra les dones i les respostes des de l’àmbit local

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Amb l’objectiu d’ampliar la mirada entorn l’abordatge de les violències masclistes, el Projecte Transformador Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes ha fet un anàlisi de les polítiques de prevenció i atenció a les violències masclistes a Europa per explorar noves estratègies municipals. [+]

L’estudi L’abordatge europeu de les violències contra les dones: intervencions i respostes des de l’àmbit local (en breu a la Llibreria) aporta una visió global a escala europea davant els feminicidis a la vegada que dona a conèixer diferents estratègies municipals per abordar-les, des de les polítiques d’informació i sensibilització fins a les d’atenció i recuperació. El document dona visibilitat a les estratègies d’intervenció que operen en els diferents països i fa una anàlisi comparativa per contribuir-ne a la millora.

El Projecte Transformador Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes vol contribuir a garantir i defensar un dret fonamental com és viure una vida lliure de violències masclistes a través de crear, des d’una mirada integral i multidisciplinar, un conjunt de programes, serveis, recursos i actuacions.

Esperem que la lectura sigui del vostre interès i, sobretot, útil per contribuir a repensar els programes d’atenció a les violències masclistes dels municipis de la província de Barcelona.

Butlletí: Benest@r
Número de butlletí: #144 - Especial publicacions de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar