Butlletí Servei de Teleassistència
Novembre 2023 - #23

Portada

La digitalització del Servei Local de Teleassistència finalista als premis ESSA

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Els Premis Europeus de Serveis Socials (ESSA) són una convocatòria de la Xarxa Social Europea (ESN) per reconèixer la innovació i l'excel·lència en els serveis socials, i posar en relleu els nous enfocaments i el treball realitzat pels gestors, finançadors, planificadors, proveïdors i prestadors de serveis socials públics. [+]

Els objectius són identificar i promoure les millors pràctiques en serveis socials; reconèixer l'excel·lent treball realitzat en l’àmbit; impulsar la difusió de bones pràctiques i promoure la innovació en serveis socials a Europa.

Els Premis 2023 reconeixeran les organitzacions i persones que estan repensant els seus serveis per oferir una atenció centrada en la persona, coordinada entre serveis i professionals i que permeti viure una vida autònoma i integrar-se plenament a les seves comunitats. Els Premis tenen sis categories: Prestació de servei, Suport professional, Pràctica Col·laborativa, Transformació Digital, Projecte de recerca i avaluació, i Excel·lència en ciutats.

L’Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat de la Diputació de Barcelona ha quedat finalista en la categoria de transformació digital, amb el procés de digitalització que està fent el Servei Local de Teleassistència i el desenvolupament de projectes innovadors com el “Tot en un sensor” adreçat a millorar la detecció i la predicció de necessitats d’atenció a la llar.

Els projectes finalistes passen a una votació pública en línia oberta fins al proper 4 de novembre que, juntament amb la valoració del jurat dels premis, decidirà les propostes guanyadores. El 16 i 17 de novembre hi haurà l’acte de lliurament dels premis a Zagreb, amb una jornada interactiva sobre innovació i cures.

Podeu fer les vostres votacions fins al 4 de novembre a: Vote 2023 – European Social Services Awards (essa-eu.org)

Butlletí: Servei Local de Teleassistència
Número de butlletí: #23 - Novembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
benestar@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar