Butlletí Bibliosfera
novembre 2019 - #131

Notícies

La Xarxa de Biblioteques Municipals obre les portes del cinema

Després de l’èxit de “El guardián invisible”, el 5 de desembre arriba als cinemes la segona part de la trilogia literària de Dolores Redondo, “Legado en los huesos”. Tots aquells que vulguin assistir a la preestrena d’aquest film, que tindrà lloc el 28 de novembre a les 20 h al Cinesa Diagonal de Barcelona, han de participar al sorteig de cent entrades dobles al Facebook de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Per participar, només cal que segueixin el Facebook de BibliotequesXBM i que des del 4 al 15 de novembre comentin el post del sorteig etiquetant la persona amb qui anirien a veure la pel·lícula i el perquè. Entre tots els participants, se sortejaran cent entrades dobles. El 18 de novembre es farà pública la llista de guanyadors.

“El llegat dels ossos” és la segona entrega de la Trilogia del Baztan, de la qual s’han venut més de 400.000 exemplars. La inspectora d’homicidis de la Policia Foral de Navarra Amaia Salazar és l’encarregada d’investigar els misteriosos assassinats que tenen lloc a la vall de Baztan.  

Aquesta i la resta de novel·les de la saga es poden trobar a les biblioteques municipals o bé a la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya.

Més informació:

 

Butlletí: Bibliosfera
Número de butlletí: #131 - novembre 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web