Agenda d'abril - #12

Ciència ciutadana a la riera de Ribes

 

 14 d'abril ·  10.00 h - 13.00 h · Més informació. Inscripcions

La ciència ciutadana ens ajudarà a conèixer l'estat i l’evolució ambiental de la riera de Ribes i algunes de les eines de mostreig i seguiment de la seva biodiversitat.

Observarem la natura a ull nu i amb binocles; identificarem les espècies autòctones i les invasores; farem fotografies; i aprendrem a utilitzar la tècnica del fototrampeig, una eina que ens revela què passa a la natura quan nosaltres no hi som.

La vida nocturna a les basses de Terramar

 

 19 i 20 d'abril ·  21.30 h - 23.30 h · Més informació. Inscripcions

Visita nocturna als jardins noucentistes dels jardins de Terramar de Sitges, on coneixerem el projecte de naturalització de les seves basses que té per objectiu la recuperació de la fauna autòctona.

Observarem diferents espècies que passen desapercebudes a primer cop d'ull, amagades en la foscor o sota les pedres. Prestarem especial atenció als amfibis i a les greus amenaces a què han de fer front.

De Terramar als Colls amb bicicleta

 

 21 d'abril ·  10.00 h - 13.00 h · Més informació. Inscripcions

Si us agrada passejar amb bicicleta, us convidem a una ruta guiada des de la platja de Terramar de Sitges fins al mirador de la cova del Gegant dels Colls i Miralpeix. 

Observarem el litoral sitgetà, coneixerem espais natural significatius i reflexionarem sobre el model de desenvolupament urbanístic i el seu impacte sobre el litoral i la biodiversitat.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Twitter Youtube

Centre d'Estudis del Mar
Passeig Marítim, 72
08870 Sitges
Tel. 938 945 154
a/e cem@diba.cat