Agenda de maig - #13

"Let's clean up Europe!": Recollida de deixalles a les platges de Sitges

 

  12 de maig ·  10.00 h - 13.00 h · Més informacióInscripcions

Recollida de residus a les platges de la Barra, Terramar, les Anquines , el Cellerot i els Grills de Sitges on donarem visibilitat a la greu problemàtica de les deixalles marines.

L'activitat està organitzada en el marc de la trobada europea de neteja d'espais naturals ¨Let's Clean up Europe¨ amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, el Festival Jardins de Terramar i Nootka Kayak & Sup.

Activitat per a tots els públics.

La vida nocturna de Terramar

 

 10 i 11 de maig ·  21.30 h - 23.30 h · Més informació. Inscripcions

Visita nocturna als jardins noucentistes de Terramar de Sitges, on coneixerem el projecte de naturalització de les seves basses que té per objectiu la recuperació de la fauna autòctona.

Escoltarem i observarem diferents espècies que passen desapercebudes a primer cop d'ull, amb especial atenció als amfibis i a les greus amenaces a les que han de fer front.

Activitat per a tots els públics a partir de 6 anys.

Dibuixem tortugues marines

 

26 de maig ·  10.00 h - 12.30 h · Més informacióInscripcions

A través del dibuix i diferents tècniques d’il·lustració, descobrirem diverses espècies de tortugues marines que habiten les costes catalanes.

Gaudirem del coneixement de la Fundació CRAM sobre les tortugues i de l’expertesa de la il·lustradora Blanca Caminal per tal de connectar aprenentatges i expressió artística.

Activitat infantil i familiar de 6 a 12 anys.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Twitter Youtube

Centre d'Estudis del Mar
Passeig Marítim, 72
08870 Sitges
Tel. 938 945 154
a/e cem@diba.cat