Agenda novembre - #8

Aquest cap de setmana

 5 de novembre ·  10.30 h -12.30 h · Inscripcions · Més informació.

El Gyotaku és el mètode tradicional japonès d'estampació que van inventar els pescadors a mitjans del segle XIX per retratar les seves captures. Amb una mostra de peix de proximitat experimentarem l’estampació amb tinta Sumi tant en paper com en tèxtil.

Observació d'aus marines

 18 de novembre ·  10.00 h -12.00 h · Inscripcions · Més informació.

Activitat de descoberta d'aus marines on identificarem espècies de gavines, gavians, xatracs i corbs marins i d'altres, menys habituals, com el bec de serra mitjà o el cabussó emplomallat.

Recollida de residus a la platja

 

 26 de novembre ·  10.00 h -13.00 h · Inscripcions · Més informació.

Jornada de debat organitzada amb Plastic Oceans sobre la greu problemàtica ambiental provocada per l'excés de deixalles i plàstics a platges, mars i oceans. Acabarem l’activitat amb una recollida a les platges de davant del CEM.

Visita la carpa del CEM a la Fira de novembre

 

 10, 11 i 12 de novembre ·  Fira de novembre 

Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú

Coincidint amb la Fira de novembre de la ciutat, la plaça de la Vila acollirà l’espectacular exposició/experiència de la nostra Gerència ¨Qüestió de temps¨, sobre canvi climàtic i una carpa amb moltes activitats del Centre d’Estudis del Mar, on de manera lúdica descobrireu la relació del canvi climàtic i els ecosistemes marins mediterranis.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Twitter Youtube

Centre d'Estudis del Mar
Passeig Marítim, 72
08870 Sitges
Tel. 938 945 154
a/e cem@diba.cat