Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 55 (gener 2023) - #55

Recursos

Més recursos al portal de divulgació científica Recerca en Acció [+]

La plataforma Recerca en Acció incorpora nous continguts a la secció d’Aventures científiques Ciència en directe. En aquest apartat s’hi poden trobar càmeres en directe a multitud de llocs interessants com ara l’Estació Espacial Internacional, nius d’àligues cuabarrada al Garraf o el volcà Kilauea a Hawaii. A les categories fins ara existents: espai, fauna, fenòmens naturals i paisatges i climes se n’hi afegeix una de nova, «visites virtuals», la qual permet viatjar a través del temps i l’espai a llocs fascinants.
 


Recordem que Recerca en Acció és el portal de divulgació científica de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb milers de recursos en català per a docents, alumnat i obert a tota la ciutadania interessa en la ciència i la recerca. S’hi poden trobar centenars de vídeos d’experiments, aventures científiques, jocs i recursos pedagògics, notícies i respostes de científics i científiques a preguntes d’interès entre molts altres continguts.


L’objectiu del portal és donar a conèixer la recerca i la divulgació de la ciència que es fa al nostre país, educar mitjançant un munt de recursos i materials didàctics, i fomentar la participació de múltiples formes, com ara enviant vídeos d’experiments o fent preguntes a científics i científiques.


Portal Recerca en Acció


Font: FCRi
 

Butlletí: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de butlletí: Núm. 55 (gener 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram