Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 58 (abril 2023) - #58

Recursos

Neix el canal MNACTEC, plataforma de vídeos i pòdcasts [+]

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha posat en funcionament Canal MNACTEC, una nova plataforma de continguts audiovisuals i pòdcasts de divulgació en l’àmbit de la ciència, la tecnologia i el patrimoni industrial. Aquest nou recurs recull en una mateixa plataforma continguts amb diversos formats, temàtiques i durades, adreçats majoritàriament a un públic general, i inclou també un espai per a les transmissions en directe.

 


Canal MNACTEC vol ser un nou canal de difusió del museu en la seva temàtica, més enllà de la divulgació museística clàssica que es fa a través de les propostes expositives, les publicacions o les activitats. Els usuaris poden subscriure’s al Canal per rebre les notificacions de nous continguts.
 

Entre les produccions creades en exclusiva per al nou canal hi ha les sèries audiovisuals El telescopi, que aborda temes de tecnologia, i Peces clau, dedicada a objectes destacats de les col·leccions del MNACTEC. També es presenta el primer capítol del pòdcast Engranatges. Industrialització i societat, que tracta sobre l’impacte social de la industrialització. Per últim, Canal MNACTEC publica els nous capítols de la sèrie ja existent Documentals del MNACTEC, que tracta temes relacionats amb el patrimoni industrial, i noves produccions audiovisuals de la sèrie Les col·leccions, dedicada al fons patrimonial del Museu.
 

Podeu ampliar aquesta informació aquí.
 

Font: MNACTEC 
 

Butlletí: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de butlletí: Núm. 58 (abril 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram