Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 61 (juliol 2023) - #61

Convocatòries

XIII edició del Campus Gutenberg-Museu de la Ciència CosmoCaixa [+]

I la intel·ligència artificial serà també la temàtica central que s’hi abordarà a la propera edició del Campus Gutenberg - Museu de la Ciència CosmoCaixa, l’esdeveniment anual que ofereix l’oportunitat d’actualitzar coneixements, debatre i establir contactes en matèria de comunicació científica, salut i medi ambient. Se celebrarà després de vacances, els dies 18 i 19 de setembre del 2023 a Barcelona sota el lema «Intel·ligència Artificial (IA) en la comunicació i la divulgació científiques».
 


Virginia Dignum, catedràtica d’Intel·ligència Artificial a la Universitat d’Umeå, obrirà les jornades amb una xerrada inspiradora sobre la intel·ligència artificial, les expectatives de futur i els reptes que planteja. A continuació, se celebraran les taules rodones “IA en comunicació i divulgació científiques” i “Posa un comunicador o una comunicadora a la teva organització”.
 

A més de les taules rodones, el Campus Gutenberg ofereix 18 sessions paral·leles amb format diferent: tallers pràctics, espais d’aprenentatge, sessions de treball co-creatiu, etc.
 

Les sessions s’han agrupat en: ExperIAments, L’estratègia, Les històries, Eines i consells, Comunicació inclusiva, Va de gènere, Ciència d’escenari, Treure més partit a les XXSS, Projectes Singulars, Comunicació i ciència ciutadana, Joves audiències, Els museus, Aprendre de l’experiència i Construïm una declaració de bones pràctiques a IA. L’espectacle “Dansa i codi”, amb Ana Sedeño i José Ignacio Rejano (Universitat de Màlaga), els Premis Gutenberg 2023, la trobada Beer for Science i els espais de networking completaran aquestes jornades.
 

Podeu consultar el programa aquí

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes.

Podeu ampliar aquesta informació aquí.


Font: ACCC

Butlletí: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de butlletí: Núm. 61 (juliol 2023)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram