Butlletí e-Comerç
Setembre 2022 - #172

Breus

Vic

Imatge: Club Natació Vic-ETB i Vic Comerç

Imatge: Club Natació Vic-ETB i Vic Comerç

Conveni de col·laboració. El dia 5 de setembre, el Club Natació Vic-ETB i Vic Comerç van signar un conveni de col·laboració entre les dues entitats. Amb la signatura del conveni es dona el tret de sortida a una relació que tant Vic-ETB com Vic Comerç estan convençuts s’anirà consolidant i beneficiarà ambdues entitats.

Vic Comerç farà de Vic-ETB un soci de l’entitat, fet que li donarà presència a la web viccomerc.cat i es podrà beneficiar de qualsevol dels serveis i campanyes que l’entitat ofereixi. Per la seva banda, Vic-ETB oferirà condicions preferents als comerciants i famílies de Vic Comerç.

Així, Vic Comerç ha organitzat una campanya amb Vic-ETB, on durant tot el mes de setembre ha donat visibilitat al club en els comerços a la base de dades de clients de la Targeta Urbana i a les xarxes socials de Vic Comerç.

Per la campanya “Reenganxa’t a l’esport”, Vic-ETB oferirà 15 packs de serveis Premium, consistents cada un en un mes gratuït de piscina, gimnàs i activitats dirigides, i 15 sessions de fisioteràpia o recuperació aquàtica a escollir.

Vic Comerç està obert a explorar fórmules de col·laboració per donar visibilitat a les activitats o iniciatives que Vic-ETB organitzi al llarg de l’any per tal de fomentar l'esport, l’activitat física i uns hàbits de vida saludables. Vic Comerç treballa pel foment i difusió del comerç i la restauració de la ciutat, apostant per un model de comerç de proximitat únic i singular.

El Club Natació Vic-ETB, treballa en la millora de la salut i el benestar de les persones a través de l’assessorament i acompanyament en la realització de l’activitat física i l’esport.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #172 - Setembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat