Butlletí e-Comerç
Setembre 2022 - #172

Comerç informa

Cercles de Comparació Intermunicipals

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Aquest mes de setembre s’han dut a terme els Tallers del 16è Cercle de Comparació Intermunicipal de Mercats Municipals, i el del 13è Cercle de Comparació Intermunicipal de Fires locals.

Els Cercles de Comparació Intermunicipals son una metodologia de treball que presenta una radiografia sobre la realitat socioeconòmica dels serveis de la província de Barcelona. Els tallers, que es realitzen cada any, a banda d’avaluar i comparar, també tenen com a objectiu ser un espai de trobada i d’intercanvi entre professionals de la gestió municipal  per debatre models i compartir coneixements. 

Així, en aquesta 16a edició del Cercle de Mercats Municipals hi han participat 32 municipis, el que representa un total de 48 mercats municipals. El taller, que es va celebrar el dia 20 de setembre, va ser el primer retrobament presencial desprès de la pandèmia.  Es van presentar els resultats de 2021 i es van dur a terme dues activitats metodològiques que van posar sobre la taula els obstacles que ha de sortejar a diari el personal tècnic dels municipis.

Pel que fa el taller del 13è Cercle de Fires locals, es fa el 30 de setembre, amb la presentació dels resultats que segueixen estan fortament marcats per la pandèmia; presentació d’experiències i iniciatives en el àmbit de les Fires locals, i la metodologia Un problema, una solució, amb la que el personal tècnic podrà posar en comú les dificultats sorgides de la posada en marxa novament de les fires presencials. 

Aquest any, han participat en el Cercle de Fires locals 38 municipis, dels quals 2 amb fira virtual, 17 sense fira i 20 amb fira presencial (50% amb condicions normals i 50% amb condicions encara excepcionals derivades de la COVID19).

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #172 - Setembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat