Butlletí e-Comerç
Setembre 2022 - #172

Comerç informa

Apropteu a prop dels petits municipis

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Una de les accions que s'estan duent a terme des de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona entorn a la digitalització del comerç de proximitat és, com ja coneixeu molts de vosaltres, el desplegament de l'aplicació APROPTEU.

Aquesta APP, totalment gratuïta tant pels comerciants com per a la mateixa ciutadania, pretén servir de suport per a dinamitzar el teixit comercial local, tot apostant per un comerç més competitiu i donant un pas endavant cap a la digitalització. Apropteu presenta tot un seguit de funcionalitats per tal que els comerciants de manera àgil, intuïtiva i fàcil, puguin fer accions de promoció i captació de la clientela, així com avantatges pels mateixos ajuntaments. Els comerciants que es subscriuen al seu ajuntament que localitzen a l’Apropteu el personal tècnic i/o dinamitzador els hi pot fer arribar totes aquelles activitats que es fan per promocionar el teixit comercial: campanyes, formacions i/o altres activitats d’una manera més eficaç i eficient i amb la rapidesa que suposa l’ús de les tecnologies en el nostre dia a dia.

En el marc del desplegament, s’han fet presentacions a diferents municipis de la província. En aquest cas ha estat el torn de Santpedor, on el passat mes de juliol es va realitzar una presentació conjunta amb els comerciants del poble que va tenir una molt bona acollida. A l’acte hi van assistir representants tècnics i electes del mateix ajuntament, així com representació de la CUSA-associació de comerciants i forces comerciants. La participació va ser molt activa i força pràctica entorn a generar preguntes i debat. Des del mateix ajuntament facilitaran el coneixement de l’APROPTEU a la ciutadania, treballant diferents accions de comunicació.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #172 - Setembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat