Butlletí e-Comerç
Octubre 2022 - #173

Comerç informa

Jornada APEU

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El passat 3 d’octubre es va cel·lebrar al Teatre auditori de Catarroja la Jornada tècnica: L'experiència de les APEU. Nous models de col·laboració públic-privada per a impulsar el teixit comercial, amb l’objectiu de aprofundir en el procés de desenvolupament i aplicació d'aquesta normativa a les ciutats catalanes, a partir dels projectes pilot posats en marxa.

La jornada va estar organitzada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Ocupació, Xarxa AFIC i Ajuntament de Catarroja, amb la col·laboració de l'Oficina Pateco del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i dirigida fonamentalment a tècnics municipals i professionals interessats de la Comunitat Valenciana.

Les APEU tenen com a finalitat la millora de la competitivitat de les àrees d’alta concentració comercial i de serveis delimitades prèviament a partir de la concertació programada de la col·laboració público-privada entre les administracions locals i els agents socioeconòmics implicats en el desenvolupament de les centralitats comercials urbanes.

En aquesta jornada van intervenir per part de la Diputació de Barcelona la Sra. Encarna Perán, Cap de l’Oficina de Suport al Teixit Comercial Local de la Gerència de Comerç i la Sra. Georgina Andreu Consultora economista. Directora tècnica de GAUDI INNOVATION, SL. Que van presentar el balanç de primer any del projecte pilot per la implantació de las Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU) a la província de Barcelona. Els objectius generals i específics del projecte i les actuacions que la Gerència de Serveis de Comerç està duent a terme.

l Sr. Àngel Remacha, Director de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró, el Sr. Carlos García, Cap de Servei de Projecció Ciutat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Sr. Jordi Obradors, Director-gerent Fundació Comerç Ciutadà van presentar Casos i experiències els primers passos que han fet aquestes dues ciutats en col·laboració amb la Gerència de Serveis de Comerç en la implantació de les APEU al seu territori.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #173 - Octubre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat