Butlletí e-Comerç
Octubre 2022 - #173

Comerç informa

Desena edició de la Fira de la Mercè a Calldetenes

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El dia 1 d’octubre es va celebrar a Calldetenes la desena edició de la Fira del comerç i la bona teca, un aparador de tota l’oferta que es pot trobar al municipi i un gran menjador a l’aire lliure.

La primera edició de la Fira de la Mercè i la bona teca, es va celebrar el 22 de setembre de l’any 2012, amb l’objectiu que els comerços i serveis participessin en l’esperit de la Festa Major i amb la voluntat de reivindicar un poble sense cotxes.

A partir de la segona edició, la fira es va renovar completament definint un nou format amb espais temàtics – gastronomia, artesania, zona infantil i espai firal – i una nova imatge, que s’ha mantingut al llarg dels anys.

Tot i que la fira ha anat creixent amb la incorporació de més gastronomia i artesania externes al comerç local i amb propostes lúdiques i infantils, es manté l’essència de la fira: la promoció del comerç i del producte local, amb un aparador al carrer de la gran diversitat comercial i empresarial que hi ha a Calldetenes.

Aquest any, la fira ha tornat a coincidir amb Benvinguts a Pagès, un cap de setmana en què les explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva. A Calldetenes es va poder visitar el mas El Pujol, productors locals de vedelles d’engreix i gallines de posta amb venda directa dels seus productes; i també La Caseta, una explotació familiar de vaquí de llet amb venta de llet, productes làctic i lots de carn fresca.

La Fira de la Mercè aposta des dels seus inicis, per ser una fira verda amb la utilització de parament biodegradable, obligatori per a tots els expositors. Des de l’Ajuntament es finança l’adquisició del material a través del copagament.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #173 - Octubre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat