Butlletí e-Comerç
Febrer 2023 - #177

Comerç informa

Bo, Sa, D’Aquí

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

El 26 de gener passat, els cantants Marcel i Júlia va visitar el Mercat Municipal de Manlleu i l’Escola Quatre Vents i, el dia 14 de febrer, Miki Nuñez va anar al Mercat Municipal de Mollet del Vallès i a l’Escola del Bosc d’aquest municipi.

Ambdues visites es van fer en el marc del programa Bo, Sa, D’Aquí, en què participa la Gerència de Serveis de Comerç per promocionar el consum del producte local i de temporada entre la població infantil, a través d’accions lúdiques en l’horari de menjador de les escoles de primària.

El programa també fa difusió de la importància de la compra de proximitat en els mercats i botigues municipals, a la vegada que propicia la interrelació entre les empreses gestores de menjadors escolars i els productors de la Xarxa Productes de la Terra del territori.

A Mollet del Vallès vam comptar amb la participació del productor d’horta ecològica Can Tabaquet, del productor d’oli La Xerona, del productor de llet ecològica Masia Can Joans i de l’empresa elaboradora de iogurts ecològics Naturlan. 

Sota la premissa «Mengem bo, fem música i som escola», el projecte acosta artistes coneguts del panorama musical del territori als espais de lleure de les escoles que tenen un compromís amb els productes quilòmetre zero i sostenibles i ofereixen una alimentació saludable i de proximitat. Aquestes escoles reben el certificat Bo, Sa, D’Aquí.

Abans de la visita, els equips de menjador de migdia han estat treballant amb els nens i nenes usuaris de menjador sobre el producte local i de proximitat i sobre la importància del menjar saludable.

Pròximament, el programa Bo, Sa, D’Aquí, que s’emet en el Canal Taronja, emetrà els capítols següents:

Divendres 3 de març de 2023, a les 21 h - La visita dels cantants Marcel i Júlia a l’Escola 4 Vents i el Mercat Municipal de Manlleu el 26 de gener.

Divendres 10 de març, a les 21 h - La visita del cantant Miki Núñez a l’Escola del Bosc i el Mercat Municipal de Mollet del Vallès el 14 de febrer. 

El 17 de febrer es va emetre la gravació realitzada amb el cantant Edu Esteve a l’Escola Marcel·lí Moragas i al Mercat Municipal de Gavà, El dia 24 de febrer vam poder veure el programa que es va fer amb Xiula a l’Institut Escola del Prat i al Mercat Municipal del Prat de Llobregat.                             
Amb el suport al programa Bo, Sa, D’Aquí, la Gerència de Serveis de Comerç col·labora en aquest projecte que vol acostar els infants i adolescents al consum responsable d’aliments i donar a conèixer els menjadors escolars que treballen amb empreses productores i elaboradores del territori. 

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #177 - Febrer 2023

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat