L'Aparador - 24 d'abril de 2015

Butlletins
24 d'abril de 2015 - #100

Portada

100 números de L'Aparador

Número 100 de la revista electrònica L'Aparador

Número 100 de la revista electrònica L'Aparador

"Aquest és el primer número de l'Aparador, el nou butlletí electrònic de la Secció de Consum de la Diputació de Barcelona que neix amb la vocació de convertir-se en una eina de comunicació entre els municipis i ens locals que conformen la Xarxa Local de Consum."

Amb aquestes paraules encetàvem, ara fa 100 números, concretament l'1 de març de 2007, el primer número de la revista electrònica "l'Aparador", un butlletí sectorial dedicat íntegrament al món del consum.

Plantejat des del seu inici com una eina al servei de la Xarxa Local de Consum, la revista s'ha consolidat com un important mitjà de comunicació per a la comunitat de tècnics i electes que conformen la Xarxa. Avui en dia, L'Aparador té més de 1.200 subscriptors i en aquests 100 números han vist la llum més de 1.350 articles que reflecteixen els canvis i les novetats aparegudes en aquests darrers anys en l'àmbit consumidorista.

En els 99 butlletins anteriors hem publicat notícies entorn a la Xarxa Local de Consum i a l'activitat dels seus membres, hem analitzat la normativa que s'ha anat publicant i hem donat un especial protagonisme als temes de consum tractats a la Unió Europea i a les accions de les Associacions de Consumidors.

Número 1 de L'AparadorAmb motiu de la publicació d'aquest butlletí número 100, hem intentat fer una mica de balanç recordant aquelles notícies destacades de la revista que han anat modificant, de mica en mica, la nostra realitat actual. Aquest recull no te més pretensions que fer una espurna de  la memòria dels fets més destacats d'aquests darrers 8 anys.

Com us dèiem, aquesta és només una petita mostra de totes les informacions recollides en aquests anys per tots els que formem part de la comunitat de consum de la xarxa Local de Consum, nosaltres i vosaltres.

Esperem poder continuar comptant amb el vostre ajut, les vostres col·laboracions i el vostre suport, i que l'Aparador continuï sent un projecte comú, comunicant,  informant i ampliant el nombre de subscriptors i el nombre de butlletins com a mínim fins al 200.

Us esperem en el proper número 101!!!!!


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum