L'Aparador - 12 de març de 2014

Butlletins
12 de març de 2014 - #85

Des del món local

Sant Joan de Vilatorrada: lliurament dels distintius de la campanya de foment de la inspecció als establiments de la ciutat

Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

Aquest dimarts dia 11 de març, dins el marc dels actes que s'organitzen amb motiu del Dia Mundial de les Persones Consumidores, el diputat de Benestar Social, Salut pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Sr. Josep Oliva Santiveri, assistirà a l'acte de lliurament dels distintius de la campanya de Foment a la Inspecció Municipal de Consum als comerciants de la localitat.

 

Campnya: L'acte tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament, on el Sr. Gil Ariso Planas i el Sr. Jordi Gesé Pulido, l'alcalde i el regidor de Sant Joan de Vilatorrada, atorgaran els distintius a tots aquells establiments que han superat les visites d'inspecció per comprovar el compliment dels requisits mínims d'informació a les persones consumidores.

Programa de l'acte:

- 13:00 hores: Recepció per part de l'alcalde i regidors/es del diputat de Benestar Social, Salut pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Il·lm. Sr. Josep Oliva i Santiveri.

Lloc: Vestíbul de l'Ajuntament.

- 13:05 hores: Parlaments, a càrrec de: Sr. Jordi Gesé i Pulido, regidor de Comerç, Turisme i Consum de l'ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada;  l'Il·lm. Sr. Josep Oliva i Santiveri, diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona i l'Il·lm. Sr. Gil Ariso Planas, alcalde de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. 

Tot seguit, el Sr. Jordi Gesé i Pulido citarà els comerços per lliurar els  distintius de qualitat. 

Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament (1a planta)

- 13:45 hores: Atenció als mitjans de comunicació.

- 14:00 hores: Finalització de l'acte.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum