Butlletí l'Aparador
18 de maig de 2016 - #113

Notícies

Olesa de Montserrat. Setmana del Consum

Font: Ajuntament Olesa de Montserrat

Font: Ajuntament Olesa de Montserrat

El passat 9 de maig, l'Ajuntament va celebrar la Setmana del Consum amb diferents activitats com xerrades, exposicions i debats.

Sota el títol "Setmana del consum: Conscient, Responsable, Transformador", l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha desenvolupat, des del passat 9 de maig, un seguit d'activitats obertes al públic.

L'objectiu és fer reflexionar la ciutadania sobre el model de consum de la nostra societat, cap a on evoluciona i quin és el paper, actiu o passiu, de les persones consumidores a l'hora de provocar aquesta transformació.

A la inauguració oficial que ha realitzat l'alcaldessa l'han seguit la presentació de la memòria de la gestió que l'any passat  va realitzar l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), xerrades sobre els nostres drets i deures com a persones consumidores o sobre les entitats financeres i els seus productes, un debat obert sobre Com construir alternatives de consum? i l'exposició "Lidera el teu Consum". També van treure al carrer l'OMIC i van atendre les consultes dels vianants.

Cartell

Newsletter: L'Aparador
Newsletter number: #113 - 18 de maig de 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum