Butlletí l'Aparador
17 de febrer de 2017 - #121

Notícies

Projecte veïnal experimentat a Ciutat Meridiana: A-Porta

Font: logo web fundació CONFAVC

Font: logo web fundació CONFAVC

La iniciativa veïnal vol trencar portes, pretèn facilitar un coneixement de les realitats socials individuals, apropar els serveis al veïnat, detectar per a prevenir sobretot en temes de qualitat i condicions de vida, crear vincles, informar, donant suport, i empoderant a les persones.

La missió del projecte és l’empoderament del veïnatge en l’exercici dels drets, la creació de vincles i recursos per incidir en la millora de la qualitat de vida i la dignificació del barri i les persones. Per tant, té com a objectius:

•    Crear llaços entre els veïns/veïnes dels barris amb els actors i recursos més propers i necessaris. La voluntat és mostrar tots aquests recursos i eines que ofereixen les institucions i empreses del sector públic/privat i de la xarxa d’entitats socials del barri i, d’aquesta manera, trencar la cadena d’aïllament que experimenten.
•    Identificar les necessitats de les persones i oferir un acompanyament en relació amb els serveis dels actors/empreses locals, per a la millora de la qualitat de vida de la gent i del seu entorn quotidià.
•    Recollir i canalitzar les necessitats de les entitats, institucions i empreses públiques/privades, per a arribar a la ciutadania i resoldre els problemes relacionals i de serveis.

En aquests moments de crisi on es veuen afectats serveis bàsics, aquests tipus de projectes poden facilitar a les famílies, amb risc de pobresa energètica, informació dels mecanismes establerts per minimitzar l’impacte de la crisi.


+ informació

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #121 - 17 de febrer de 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum